W ramach przeprowadzonego Rozeznania rynku nr 4.2020.67, na świadczenie doradztwa finansowo-księgowego dla podmiotów ekonomii społecznej (PES/PS) w ramach projektu pn. „Świętokrzyski Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej (ŚOWES)”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Działania RPSW.09.03.00 Wspieranie ekonomii i przedsiębiorczości społecznej w celu ułatwienia dostępu do zatrudnienia, Poddziałania RPSW.09.03.01 Wsparcie sektora ekonomii społecznej, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego, do Zamawiającego, w terminie przewidzianym na złożenie ofert, wpłynęła jedna oferta, złożona przez ECONOMIC Centrum Usług Księgowych Edyta Brzoza z siedzibą ul. Krakowska 8/10 lok. 201, 25-029  Kielce

Oferta ECONOMIC Centrum Usług Księgowych Edyta Brzoza spełnia kryteria formalne i oceniona została na 90 pkt. wg kryteriów zawartych w Rozeznaniu rynku nr 4.2020.67.

Zamówienie współfinansowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.