Monika Trela

Asystent ds. organizacyjnych
41 230 23 10

W Fundacji od początku 2013 roku – początkowo jako praktykantka a następnie wolontariuszka.
w latach 2013-2015 pełniła funkcję asystenta menadżera projektu „Zmień rzeczywistość – wybierz zawód!”, kierownika dwóch projektów z poddziałania 9.5 „Pozytywnie skomunikowani”
i „Kompetencje językowe i komputerowe bramą do sukcesu” i specjalisty w projekcie „Świętokrzyska Sieć Współpracy”. W Fundacji zajmuje się sprawami organizacyjnymi
i administracyjnymi. Uczestniczy w pracach zespołów zajmujących się pozyskiwaniem środków na realizację zadań finansowanych ze środków UE, głównie EFS.

Absolwentka studiów magisterskich UJK na kierunku ekonomia, specjalność gospodarka lokalna i finanse samorządowe. Ukończyła kursy z pisania projektów Akademia Aktywnego Obywatela, i „Szkoła Menadżera Projektu”. Brała udział w wielu projektach młodzieżowych zarówno jako uczestnik jak i współorganizator.

Interesuje się sportem, literaturą i filmem.